HUSARSKÁ PEČENĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ / 




INGREDIENCE: 750gsvíčkové, 50gslaniny, sůl, pepř, 30gtuku, 1 cibule, polévková zelenina, 1/4l hovězího vývaru, 1/8l červeného či bílého vína. Nádivka:2lžícesmetany, 40gsrrouhanky, 1 vejce, 30gstrouhaného sýra, 1 malá cibule, zelená petrželka, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Svíčkovou posolíme, opepříme a upečeme na slanině, tuku, rozsekané cibuli a polévkové zelenině. Pak ji rozřízneme po délce a vložíme do ní nádivku.Tu si připravíme tak, že na mírně rozehřáté plotně mícháme smetanu, strouhanku, strouhaný sýr, nasekanou cibulku, petrželku až do toho okamžiku, kdy se směs oddělí od okraje nádoby. Tehdy do ní zamícháme ještě vejce. Plněné maso dodusíme a omáčku ochutíme vínem a procedíme.

HUSARSKÁ PEČENĚ. HUSARSKÁ PEČENĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1366 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz